Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: adkiosk
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 500000-800000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Shenzhen Adkiosk van shell is begonnen die afdeling in het leven roepen bij 2007, is een professionele commerciële leverancier die van vertoningsoplossingen. Wij kunnen klanten van conceptueel creatief ontwerp aan productimplementatie, van professionele productier&d innovatie aan definitieve productie en verkoop verstrekken. Wij keuren OEM en ODM orden goed.

 

De hoofdproducten omvatten maar beperkt niet tot LCD adverterende speler, interactieve digitale signage van het aanrakingspaneel, LCD videomuur, openlucht digitale signage, zelfbedieningsterminal, delend laderskiosk, gedeeld ladend kabinet, enz.

 

 

China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Geschiedenis

China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

2007- Gevestigde, beginnende shell die afdeling en productielijn voor shell het produceren in het leven roepen.

 

2008- Toevoegend breiden de productielijnen zich toe te schrijven aan van de markten uit.

 

2009 - Beginopbrengst, assemblage en verkochte volledige machine, niet alleen shell.

 

2010- Ons product wordt wijd verkocht in binnenlandse markt.

 

2011 - Plannend ons eigen de Technologieco. van buitenlandse handels bedrijf-Shenzhen Adkiosk, Ltd om de wereldmarkt te exploiteren.

 

2012 - Bewogen aan nieuw die adres, verkrijgt het fabrieksgebied aan 3800㎡, producten wordt uitgebreid aan Europa, Amerika en anderen wordt verkocht, meer dan 50 landen, 8 stukken van het certificaat van het productoctrooi, 7 stukken softwareauteursrechten.

 

2013- Ontwikkeld androïde wolkennetwerk en interactief digitaal signage systeem. Samengewerkt met de Groep van China Sinopec, de het Rode kruismaatschappij van China, het welzijnsloterij van China en andere bekende grote bedrijven.

 

2014- Wegens onze goede kwaliteit en dienst, was Adkiosk met succes voor Nationale high-tech ondernemingen, Nationale Softwareonderneming van toepassing.

 

2016- Het uitbreiden van ons verkoopteam voor de ontwikkelingsbehoeften van ons bedrijf.

 

2017- Ons product bleef verkopend en de technologie die van het wolkennetwerk rijper worden.

 

2018- Stabiele en vlotte ontwikkeling.

 

2019- ga formeel de openbare delende ladersindustrie in, omvat het product de slimme het delen post van de machtsbank, slim voertuig ladend kabinet, ondersteunend bouw van stedelijke infrastructuur.

 

2020- Het gevestigde Verwerkende Centrum van R&D en het off-line centrum van de productervaring bij Hunana-Provincie.


In de toekomst, zullen wij de productieschaal van producten volgens de marktvraag blijven verhogen, onophoudelijk productieefficiency en productkwaliteit verbeteren, en de technology-driven innovatie van producten verhogen. Tegelijkertijd, besteedt aandacht aan personeel opleiding, verzamelt ontwikkelingsimpuls, versterkt online marketing en breidt off-line verkoopkanalen uit, verbetert verder het de marktconcurrentievermogen van het bedrijf, en proberen ons beste wordt een wetenschappelijke en technologische diensttype onderneming met prima beheer, prima technologie, prima producten, en de prima dienst.

Dienst

De Beste Dienst van Adkiosk

 

Het vrije Pre-Sales Raadplegen

 

Adkioskaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

ADKIOSK zal praktische ervaring delen en zal professionele aanbevelingen en verleent de product gemaakte diensten verstrekken.

 

7-15 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

A) Grondstoffencontrole

 

Guangdong is het bloeiendst en technologisch geavanceerde plaats in de verwerkende industrie van China, vooral Shenzhen, Guangzhou, Dongguan, Huizhou, Foshan, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren, en zorgen levertijd ervoor.


B) Workshop

Wij hebben eersteklas niet-stofworkshops, alvorens de arbeiders de workshop ingaan, daar zijn een ruimte van de luchtdouche om hygiëne te houden. Dat de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.

C) Kwaliteitscontrole

c1. QC in workshop


Tijdens het assemblageproces, voeren wij de gesimuleerde test van de vervoerstrilling uit, laten vallen test, de test van de signaalgeneratie, de test van de grondweerstand, het verouderen test ontmoet de op hoge temperatuur enz. om producten ervoor te zorgen kwaliteit.


c2. QC in verpakking


Elk productpak door beschermende manier om brandkast tijdens vervoer ervoor te zorgen. Ons productpakket door buitendocument vakje, midden houten vakje en binnenschuim.

D) De kwaliteit klaagt

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: marketing@adkiosk.cc, en verheugt zich op het werken met u.

Ons Team

Adkiosk Team Welcomes You!

 

De Adkiosktechnologie brengt hoogste talenten en technologieën in verwante disciplines samen om een professioneel team van uitstekende kwaliteit te vormen. Wij hebben R&D-centrum, verwerkende centrum, verkoopafdeling, de afdeling van de naverkoopdienst. Met de uitbreiding van zaken, heten wij meer cliënten en vrienden welkom.

 

China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

De opleiding is een kerncursus voor al personeel en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren.

 

China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Tijdens het gehele jaar, zal ons bedrijf verschillende activiteiten in onze teams, zoals jaarlijkse partij, verjaardagspartij, cerebrate festival, enz. organiseren, kunnen wij van hun kleurrijk leven genieten naast het werken.

 

China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Shenzhen Adkiosk Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6