Toepassingsscenario's van Barlcd Vertoning

September 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Toepassingsscenario's van Barlcd Vertoning

Één, wat is een bar LCD?

Het barscherm verwijst naar een lange barlcd vertoning met een beeldverhouding groter dan dat van gewone vertoningen. Het LCD barscherm verwijst over het algemeen naar een liquid crystal display met een lengte aan breedteverhouding van meer dan 3:1. Het heeft ultra-brede het bekijken hoek, hoge helderheid, hoge betrouwbaarheid en duurzaamheidskenmerken van op hoge temperatuur.

 

Twee, toepassingsscenario's

1. Slimme stadsvertoning voor informatiebeveiliging, vervoers en het levensonderhoudprojecten van mensen.

2. Het bar-vormige LCD scherm combineert beelden, video's, tekst en geluid, met hoge definitie, hoge helderheid, heldere kleuren, volkomen levendige beelden, beknopte en heldere reclamemedia.

3. Het binnenscherm van de postaankondiging van de bus en de metro, het dakscherm van de taxi, de vertoning op de metro, de bus, de bovenkant van de taxi, de intelligente verkeersvertoning van de metroauto.

4. Bank van de financiële diensten en andere commerciële financiën.

 

Drie, Eigenschappen

1. Hoge betrouwbaarheid en goede stabiliteit

2. Lange levensduur, energie - besparing en milieubescherming

3. Het beste flitseffect van intelligente controle

4. Breed toepassingsgebied

5. Uitstekende brede temperatuur werkende kenmerken

 

Met zijn unieke voordelen, heeft het strookbeeldschermsysteem een bredere toepassingsruimte voor het reclamebeeldschermsysteem, geleidelijk aan vervangend traditionele aanplakborden, lichte dozen, enz., en een nieuwe kracht in de adverterende media-industrie geworden