installatiemethode van lift adverterende speler

September 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over installatiemethode van lift adverterende speler

Is de lift adverterende speler een nieuw intelligent materiaal, door eindsoftwarecontrole, de transmissie van de netwerkinformatie en de eindvertoning van verschillende media om een volledig de controlesysteem te vormen van de reclameuitzending, die een belangrijk hulpmiddel voor reclame marketing en het bereiken de groei worden.

In het algemeen, onze lift adverterende speler hoofdzakelijk geïnstalleerd op de linkerzijde en de rechterkanten van de lift en de liftingang, zodat is hoe te om het te installeren! Laat me aan u twee manieren verklaren om lift adverterende speler te installeren hieronder:

Eerst. Zelfklevende bevestigingsmethode

1. In het geval dat het nagelen niet op de muur van het gebouw wordt toegestaan, kunt u tweezijdig op het achterpaneel van de lift adverterende speler eerst plakken terwijl het houden van de muur schoon, dan stok het achterpaneel op de muur, en dan op de voorzijde van het achterpaneel van de lift adverterende speler worden het centrumvierkant en vier kanten bevestigd met glaslijm. Wanneer het bevestigen, moet het niveau van de installatie achterplaat worden verzekerd.

2. Nadat de glaslijm volledig wordt verhard en gevormd, sluit de adapter van de lift adverterende speler, en het machtskoord aan. Nadat het lange scherm wordt bevestigd, wordt het machtskoord geïntroduceerd van het openen van het achterpaneel (deze methode moet in de muur worden ingelast) Begraven machtskoord), kan ook van de openingen aan de vier kanten boven de achterplaat (deze methode is geschikt voor plaatsen waar de muur niet kan worden ingelast) worden geïntroduceerd.

Tweede. Schroef bevestigende methode

Gebruik eerst een percussieboor om 4 gaten binnen de lift te boren, en dan de schroeven van de gebruiksuitbreiding om hen in de gaten te bevestigen. Wanneer het slot wordt geopend, wordt de haak op de rug van de slimme lift adverterende speler gehangen op de overeenkomstige haak. Om het niveau van de slimme lift adverterende speler te verzekeren, zou de installatierugplank gehouden niveau moeten zijn.