de inspectie van de openlucht reclamemachine

September 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over de inspectie van de openlucht reclamemachine

Momenteel, is de inspectie van de openlucht reclamemachine hoofdzakelijk verdeeld in drie delen: de chassis, het openluchtlcd hoog-helderheidslcd scherm, en de software. Het specifieke inspectieproces is als volgt:

1. Het proces van de chassisassemblage;

1. Het eerste ding de openlucht adverterende speler ziet het geval is, en het product in openlucht wordt geplaatst, zodat is IP65 een algemene internationale norm. Over het algemeen, controle of de glaslijm aan de binnenkant van gelaste shell eenvormig is, en of het in de openluchtlassennaad lekt.

2. Controleer de steun - steun, of de noot strak in bijlage aan het kader is, en vergelijk het opzettende gat om het voor een vaste plaatsing te trekken.

3. Vergelijk het geval van de openlucht reclamemachine, bevestig de noot, en controleer zorgvuldig het hiaat tussen het schroefgat en de glaslijm. Als er scheiding of watertoegang is, te demonteren gelieve zo spoedig mogelijk het gat om de waterdichte lijmfirma te maken.

4. Let op de oppervlakte van de gehele schone machine en controle of er stof binnen het glas is. Raak de binnenkant van het glas om te zien of wordt het gedrukt en afgevlakt. Gebruik ernst om het glad te maken en te zien of zijn er blaren of bellen. Als er zijn, zal het ongeschikt zijn.

5. Open het deurkader van de openlucht reclamemachine en probeer om het deurpaneel met één hand te sluiten. Als het deurpaneel de drukstrook raakt, kan de deur niet met kracht worden gesloten erop wijzen, die dat het ontwerp van het openlucht de deurkader van de reclamemachine niet aan de anti-diefstal norm voldoet. Men is de structuur van het deurpaneel is niet goed, en andere is het probleem met de slotassemblage.

6. Bekijk het lopende lawaai van de machine en zie of de isolatiewol op het lichaam de machine kan isoleren. Als de airconditioner lawaaierig is, zal de isolatiewol helemaal niet nadenken. Eerst, overweeg de structuur van de hittedissipatie van de airconditioner.

2. De openluchtlcd hoog-helderheidslcd normen van de het scherminspectie;

1. Volgens het gewone afvegen, bedek het glas met een stofvrije doek met een laag om te zien of zijn er waterdalingen rond het glas. Als u glas vindt en er waterdruppeltjes in de schroefgaten zijn, te vullen gelieve het met glaslijm.

2. Gebruik een beugel om de afstand tussen de binnenkant van het glas en het LCD scherm te meten. Als de rubberstrook 1mm overschrijdt, te besteden gelieve aandacht aan het luchtgekoelde structuurontwerp.

3. Controle of de interne raad van het LCD scherm duidelijk is, en of de oppervlakte van het LCD scherm vrij gewaarborgd om van stof en vlekken is te zijn.

4. Let zorgvuldig op het LCD paneel en op het steunkader dat, volgens de richting op backlight wordt vermeld, te zien of wordt het LCD scherm behoorlijk geplaatst.

5. Controleer de ventilator, het thermische isolatiekatoen, en beschermende netto.

6. Controleer de aandrijvingscomponenten zoals de aandrijvingsraad, decoderraad, bedradingsterminal, voeding, enz., en analyseer volgens de norm van „Elektronische Configuratielijst“.

3. Software het zuiveren van aangepaste openlucht reclamemachine.

Als het een aangepaste openlucht reclamemachine is, is het ook noodzakelijk om de software van de openlucht reclamemachine te zuiveren. Bijvoorbeeld: de elektronische software van de krantenlezing, de vertoning van de wegtol of de netwerkafstandsbediening, deze zijn de functionele vereisten van aangepaste openlucht reclamemachines. Het is verschillend van de goedkeuringsnormen van openlucht reclamemachines met de conventionele gereserveerde interfaces van VGI en HIMD-. Het heeft hogere eisen ten aanzien van de ontvangst van WIFI en 4G/5G-antennesignalen.