Het interactieve diascherm

November 18, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Het interactieve diascherm

Het interactieve scherm van het diaspoor is een speciaal ontworpen mechanisch die de controleapparaat van het diaspoor, met het high-definition beeld of de vertoning als achtergrond verbindend het scherm wordt gecombineerd, om interactieve controle van de het scherminhoud te bereiken, verschillende aanrakingspunten op de overeenkomstige positie te plaatsen, en het te installeren op het glijdende spoor vooraf worden teweeggebracht zal het ontdekkende kringsapparaat, zolang iemand de vertoning aan het ontdekkende punt duwt, het ontdekkende signaal, en dan zal de vertoning automatisch op de overeenkomstige inhoud overschakelen. U kunt de programmasoftware ook gebruiken om, dan de playbackinhoud te controleren en te controleren door aangepaste playbacksoftware.

 

Het gemeenschappelijke glijdende spoorscherm kan worden gebruikt om de positie automatisch te bewegen, zal het u volgen, en dan kunt u verwante informatieinleiding en sommige videomaterialen zien. Dit zijn vrij eenvoudige acties, kunnen de gebruikers naar believen manipuleren, en kunnen de productsamenvatting gemakkelijk begrijpen.

 

In de autoshow, moeten de bezoekers het glijdende spoorscherm duwen om elk detail binnen de auto te zien en zelfs te klikken om de gedetailleerde informatie raken en te begrijpen, zodat de mensen een dieper inzicht in elke prestaties van de auto kunnen hebben. Zulk een auto toont kan niet alleen de wens van mensen bevorderen te kopen, maar ook verhoogt het vertrouwen van mensen in het bedrijf.

 

In feite, kan het glijdende scherm ook in de lokale culturele kenmerken worden geïntegreerd. Zolang de overeenkomstige interface wordt ontworpen, zal het mensen een gevoel van het gaan aan het platteland geven, zodat de mensen de douane en de cultuur kunnen gemakkelijk begrijpen.

 

Naast het kunnen in de lokale douane en de cultuur integreren, heeft het glijdende scherm ook rijke dynamische gevolgen, die gebruikers toestaan om een koelere ervaring te hebben. Het kan niet alleen gebruikers aantrekken, meer toeristen laten komen ervaren, maar ook breekt de stereotypen van mensen en brengt verschillende gevolgen

 

laatste bedrijfsnieuws over Het interactieve diascherm  0laatste bedrijfsnieuws over Het interactieve diascherm  1