Eigenschappen en toepassing van uiterst dunne hangende tweezijdige het scherm van de vensteraffiche reclamemachine

September 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Eigenschappen en toepassing van uiterst dunne hangende tweezijdige het scherm van de vensteraffiche reclamemachine

Eigenschappen van het tweezijdige affiche reclamescherm:

1. Het de affiche van de markt dunnere tweezijdige reclamescherm; tweezijdig kan dezelfde of verschillende programma's tonen.

 

2. Het LCD scherm die openlucht onder ogen zien past zich volgens de helderheid van de externe omgeving aan.

 

3. Verenigd beheer van elke terminal, geen behoefte elk apparaat manueel om in werking te stellen; het om het even welk scherm aan beide kanten kan individueel door het netwerk worden gecontroleerd.

 

4. Tussenvoegsel en spelweer in real time, klok, embleem en rollende ondertitels.

 

 

Waarde:

 

1. Creeer een paperless of semi-paperless bureaumodel voor slimme bedrijfszalen, en creeer nieuwe low-carbon, energy-saving en milieuvriendelijke een bedrijfszaal die het nationale energiebehoud en de milieubeschermingseisen ontmoet.

 

2. Informatievertoning in real time op het financiële gebied: de deviezencitaten, het gouden, financiële nieuws, de fondsen, de rentevoeten, de banden, enz., worden gepubliceerd in realtime op de uiterst dunne tweezijdige hangende reclamemachine.

 

3. Updateaanbevelingen in de dienstenindustrie: de aanbevelingen van de nieuw productlijst, de bevordering van preferentiële activiteiten, de informatievertoning in real time, de informatieinteractie van verschillende media, enz. worden gepost op de reclamemachine in realtime.

 

Het is het meest gebruikt in banken, theaters, en het drinken bars. Een reeks voordelen zoals onmiddellijke vertoning van informatie, high-definition vertoning, en intelligente verrichting maakt de hangende reclamemachine uiterst in deze industrieën populair. Het is uw beste keus om het „tweezijdig affiche reclamescherm“ in een slimme bedrijfszaal te creëren.