Ontwikkelingsstatuut van de industrie van de de machtsbank van China

September 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Ontwikkelingsstatuut van de industrie van de de machtsbank van China

In het moderne leven, worden de schermen van elektronische apparaten groter en groter, en de machtsconsumptie wordt hoger en hoger, maar er is geen significante revolutie in batterijtechnologie. Dergelijke veranderingen hebben onophoudelijk de het laden frequentie van de mobiele telefoons van mensen, van het laden één keer in de week aan eens om de drie of vier dagen, en één keer per dag geleidelijk aan het verkorten van het aan verkort. Vooral tijdens openluchtsporten, is de mobiele telefoonmacht verre van het voldoen aan van de behoeften van smartphonegebruikers, en de vraag naar machtsbanken stijgt geleidelijk aan.

 

Aanvankelijk, omvatten de smart devicefabrikanten draagbare het laden apparaten voor hun producten. Toen de smart devicen met draagbare apparaten op de markt werden gebracht, vonden zij een zeer goede reactie. Geleidelijk aan, werden deze draagbare het laden apparaten in massa geproduceerd door fabrikanten. Als de materiaalbedrijven niet de capaciteit hebben om draagbare laders te ontwikkelen, is de derde OEMs verschenen, en de de industrieketen van draagbare het laden apparaten heeft zich geleidelijk aan gevormd.

 

In 2018, was de marktomvang van de industrie van de de machtsbank van China ongeveer 33,99 miljard yuan, een jaarlijkse verhoging van 6,1%. Vanaf 2015 tot 2018, was het samenstellingsgroeipercentage van de industrie van de de machtsbank van China ongeveer 6,0%.

 

Marktverzadiging van de industrie van de machtsbank

Met de ontwikkeling van e-commerce, is de online verkoop in de industrie van de machtsbank een uiterst belangrijk verkoopkanaal. De online verkoop is eenvoudig en gemakkelijk te werken. De bedrijven van de machtsbank zijn ook begonnen op te stellen. Momenteel, zijn er vele merken van de machtsbank op de markt, is de industrie chaotisch, is de concurrentie woest, en de markt is hoogst verzadigd.

 

Factoren die de marktomvang van de industrie van de machtsbank beïnvloeden

De toepassingswaaier van machtsbank is vrij laag, hoofdzakelijk voor het laden van smartphones, zodat is beïnvloeden de belangrijkste factor die de marktomvang van de industrie van de machtsbank de prestaties van smartphones. De reservetijd van smartphones beïnvloedt direct de ontwikkeling van de industrie van de machtsbank.