wat de functies van het touche screen allen in één machine zijn

September 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over wat de functies van het touche screen allen in één machine zijn

Vele vrienden zullen het vreemd vinden om naamaanraking alle-in-één te horen machine. In feite, hebben de meesten van ons aanraking alle-in-één machine in ons leven gebruikt. Zoals de karaokemachine van KTV, zijn de het aantalmachine van de bank, en het touche screen van het winkelcomplex de reclamemachine al aanraking alle machines. Zogenaamde aanraking alle-in-één machine verwijst naar een computer die de gastheer, het touche screen en LCD het scherm van de computer integreert, en vergt slechts een machtskoord om de computer te beginnen. In het algemeen, behoren de touch screencomputers en de tabletcomputers die wij in ons leven hebben gebruikt ook tot een soort aanraking alle-in-één computers; maar aanraking alle-in-één machine verwijst meestal naar interactieve die vertoningscomputers in zaken worden gebruikt.

Tegenwoordig, zijn de alle-in-één aanrakingsmachines wijd gebruikt op veel gebied van diverse industrieën, zoals het onderwijs, conferenties, onderzoek, vertoning, reclame, vermaak, industriële controle, etc. Laat me aan u introduceren welke functies en gevolgen aanraking één machine heeft.

1. Intelligente interactie

Verschillend van traditionele computerproducten, is de verrichtingswijze van aanraking alle-in-één machine zeer geschikt en snel, en het gevoelige aanrakingssysteem kan goed aan diverse toepassingen worden aangepast en diverse efficiënte diensten verlenen

2. Milieubescherming en energie - besparing

Aanraking alle-in-één machine is een milieuvriendelijk en energy-saving apparaat. In tegenstelling tot projectoren, die op licht zeer eisend zijn, zal het te heldere omringende licht direct de productprestaties beïnvloeden. Aanraking alle-in-één machine lost zeer goed dit probleem op. Het wordt niet gemengd door extern licht. Het zal niet als gewone elektronische whiteboards zijn, wanneer het licht, is het moeilijk te zien, of daar is bezinning donker is, en het heeft laag energieverbruik en vermindert lichte verontreiniging. Voorts met de ononderbroken toepassing en de ontwikkeling van aanraking besteden alle machines, om aan de vereisten van The Times te voldoen, en veiligheidsgewicht toe te voegen aan gezondheid en milieubescherming, LCD aanraking alle-in- machines meer aandacht op hun eigen gezondheid en milieubescherming kwesties. De reden waarom de aanraking alle-in- zo populair is is dat het omhoog met de snelle ontwikkeling van The Times, en het efficiënte het leven en het leren model kan houden.

Drie, multi-machinecombinatie

In het algemeen, wordt de aanraking alle-in- machines gebruikt in vergaderzalen of het onderwijs. In tegenstelling tot traditionele projecties, moeten zij projectoren, de projectieschermen, sprekers, controlemechanismen, en hinderlijke verbindingsaanpassingen gebruiken, en vermijden gemeenschappelijke elektronische whiteboards. Het licht van de projector zal het ongemak van het beeldeffect beïnvloeden. Het integreert een verscheidenheid van materiaal en verbetert effectief het werkefficiency.